Daar
in de diepte van haar ogen
haar innerlijk verdriet verscholen
het kind in haar, gestolen
Daar
in het diepst van haar ziel
waar het donkere haar overviel
zo koud, en zo fragiel
Daar
in het diepst van haar gedachten
waar troostende woorden
haar pijn niet kunnen verzachten
Daar
waar kou en kilte vaak overheersen
en warmte haar hart niet kan verwarmen
Daar
Ja daar
Daar ben jij
Om het vuur in mij brandende te houden
En mij te verlossen van al de koude
Om mij met jouw lieve zachte armen
Liefdevol te omarmen
_______________________