De volgende dag zou hij de dokter bellen, ze heeft het geweten.
Maar ze wou de herrinneringen niet vergeten.
Hij mist haar, hij wou dat ze nog hier was.
ze is weggevlogen, hij wou het niet geloven, hij realiseerde het die avond pas.
Zij zet geen koffie meer, zij doet geen boodschappen meer.
Met elke traan mist hij haar meer, het doet hem zeer.
Hij wilt niet denken aan morgen want het doet hem pijn.
Omdat hij niet meer bij haar kan zijn.
Ze is heen gegaan, haar ster schijnt nog hier ver vandaan.
Ze blijft in zijn hart, hij zal wachte tot hij haar weer ziet.
hij wilt niet opgeven maar hij gaat kapot aan het verdriet.
Opa het komt goed, ooit zat je haar weer zien, wees sterk! I love you