ik huil
er vloeien tranen
ze rollen over mijn wangen
en er is geen stoppen aan.
Maar dan denk ik aan jou
en zie ik je lieve lach
ineens stop ik met huilen
en word ik warm binnenin
mijn laatste tranen
sterven bij mijn lippen
ze drogen langzaam op
ik weet het zeker
jij met je lieve lach
geeft om mij
en geeft mijn leven weer een waarde
waardoor ik weet
ik wil niet stoppen
en wil geen einde
ik wil weer volop
in mijn leven zijn..
He marjolein, ik vond het heel lief dat je een gedichtje hebt geschreven voor mij.. ik hou van je en ik wil je nooit meer kwijt!
Liefs en ik zie je op school...
Marijke