Nog nooit zo rot gevoeld,
Nog nooit zo erg geschaamd,
Nog nooit zoveel gedronken..
Nog nooit jou pijn gedaan.
Maar voor alles is een eerste keer,
Bovendien deed jij mij ook pijn.
Al denk jij dat het mee valt,
Jij voeld mijn gevoelens niet.
Je ziet ze niet,
Je hoord ze niet.
Jij weet niet dat ze er zijn,
en als ik het vertel,
Geloof je het niet.
Wij zijn beidden gekwetst,
En ik ben dit alles zat.
Wil mijn handen van je af trekken,
Maar mijn vingertoppen blijven kleven.
Jou los laten, door mijn vingers laten glijden,
Gaat niet,
Omdat ik het niet wil.
Diep van binnen wil ik alleen jou.