Vreemde dingen die gebeuren,
op sites waar woorden kunsten zijn,
en dingen zeggen die er niet zijn
Woorden als spiegels,
voor gedachten die twijfelen,
dromend van geschiedenis nooit geweest
Verwarringen en vragen,
doemen op als mist,
verdwalen is de taak
Bespiegel elkaar,
en kijk er tussen,
de ware route leeft
Wat een spiegel naar een ander is,
wijst zelf ook wegen,
naar waarheid en daar voorbij
Laat de woorden spreken,
geschiedenis kan gaan leven,
dromen werkelijk in de energie.