Stralende hemel, stralende zon,
He ik wou dat de zomer begon !
Maar.......we zien de eerste zonnestralen al komen,
heerlijk om al van de zomer te dromen.
Weg de winterjassen en de lange broeken,
T-shirts en korte broeken op gaan zoeken.
Lekker buiten gaan vertoeven oh wat fijn,
van mij mocht het altijd zomer zijn !