Als een ziel alleen gaat dwalen
Door de lucht, land en over zee
Kunnen ze dan verdwalen
Of nemen ze andere zielen mee
Zoeken ze verlaten plaatsen
Gedachten die er niet meer zijn
Willen ze hangen aan verleden
Om niet verder te groeien
Om daar te komen waar ze nodig zijn
Of moeten of horen te komen.
Om verder te ontplooien in hun ziel zijn.
Blijven ze hangen in verleden
En het NU niet meer zien.
Zoekend in vragen en het niet meer willen zien
Het los kunnen laten van verleden
En leven in het hede.
Allemaal onbegrijpelijk misschien!!!!!!!!!