De zon
Ik wou dat ik daar wonen kon. De zon is toch o zo groot en warm. Op dat gebied is ons wereldje toch maar arm.
De zon maakt mensen blij, dat doet zij toch bij mij!
's Winters gaat ze weer weg, wat hebben we dan een pech.
Maar als het dan weer juni wordt zijn de dagen niet meer zo kort. Want de zon komt eraan. Dan is die kilte eindelijk gedaan.
evelyn, 12 jaar