Weer zo'n dag.
Weer zo;n dag,
dat ik nergens energie voor heb.
Weer gesloten,
in mezelf.
Zo'n dag,
dat het allemaal niet meer hoeft.
Weer zo'n dag,
dat ik terug denk aan mijn geliefde.
Het gemis,
de pijn in me.
Zo'n dag,
dat ik weer gelukkig wil zijn.
Weer zo'n dag,
dat ik denk hoe verder.
Moet ik kiezen,
tussen dood en leven.
zo'n dag,
die me sloopt.