Onverklaarbaar gevoel
dat iets gaat gebeuren
De avond begint speels
als vrienden
Niets verraadt wat er gaat gebeuren
Of toch?
Onschuldige reden
lokt ons naar buiten
De sterrenhemel lacht ons toe
Onze lichamen naderen
en dan...
Alles wordt duidelijk
De sleutel tot mijn hart is gevonden
Liefde,tederheid en warmte
Voor jou misschien zonder betekenis
Voor mij onvergetelijk...