Machteloos
onderga ik het spel van de liefde
Geen enkele greep
om wat meer richting te geven
Oneerlijk
Onrechtvaardig
Soms zalig
Een gevoel dat je nooit meer vergeet
Maar ook kwetsend
en oorzaak van tranen
Ik vraag niet veel
Alleen wat evenwicht
Gevoel van beminnen en bemind te worden
Niet voor even maar voor altijd...