De telefoon gaat.
Papa die zegt dat oma in het ziekenhuis ligt
Mijn hart ging als een razende te keer.
Tranen stonden op het punt te rollen
Beelden flitsten door mijn hoofd
Beelden van wanneer jij in het ziekenhuis lag
Beelden van hoe slecht het ging met jou
Ik stem was schor
Tranen rolden langs mijn wangen
Gedachten liepen door mijn hoofd
Beelden flitsten, gesprekken flitsten
Ik kon maar aan één ding denken: aan jou