Je weet hoe bevers
Hun leven verpesten
Ze slapen 's winters
Om zomer's te spelen
Spelen kan soms lastig zijn
Als je gepest word
Want je bent klein
Maar wees niet getreurd
En vergeet nooit
Het is met je gebeurd
Ook als je niet word gepest
Nee, ik maak een grap
Gooi het in de afvalbak