Dag tegen de pijn en de onrust die ik had
Dag tegen de woede en het verdriet wat in me zat
dag naar de mensen die me toch al niet vertrouwden
dag aan de geliefden die toch niet genoeg van mij konden houden...
vaarwel tegen de wolken die mijn leven donker maakten
vaarwel tegen de pijn die ik dagelijks moest dragen
vaarwel tegen de school die ik ookal niet kon afronden
vaarwel aan mijn leventje, wat toen al aan elkaar was gebonden
tot nooit zeg ik nu tegen oude ongeheelde wonden
want nooit meer zal ik blijven hangen in die mist
in die donkere hemel
dat zal ik niet meer kunnen...