Moet het weer zo?
Alles loopt weer niet zoals het moet,
Helemaal niks gaat meer goed,
De tranen staan elke dag in mijn ogen,
Mijn leven heeft mij voor gelogen,
Ik zie geen reden meer om verder te gaan,
Ik voel de eenzaamheid die altijd zou blijven bestaan,
Ik zie geen toekomst geen leuke tijden,
Ik zie geen dingen meer die mij nog kunne verblijden,
Met Familie, school en thuis gaat het al lang niet meer,
Alles wat er is gebeurt doet mij zo ontzettend zeer,
En liefde op dat gebied is het ook een hel,
En met vrienden reageren we allemaal zo vel,
Wat moet ik als ik niks meer van het leven in kan zien,
En dan blijft de vraag nog steeds: Is dit nou echt wat ik verdien?
xx.