Jou veilige haven kan en wil ik zijn
Daar waar je naar een zware storm op zee kan schuilen
Waar je kan aanmeren voor nieuwe brandstof
Daar waar je, je proviand kan halen als deze op is
Waar je, je geest ten ruste kan leggen naar een zware strijd
Daar waar je. Je wankele voeten kan stabiliseren
Waar je kan schuilen voor dikke mist
Daar waar je, je zware ballast overboord kan gooien
Kom maar naar die veilige haven als jij dat nodig hebt
Wees niet bang of voel je belast
De veilige haven zal er altijd voor je zijn