Denk je aan mij
als je mijn lievelingschips ziet staan
Denk je aan de momenten
die we samen hebben doorstaan
Denk je aan mij
als je voetbal ziet op de t.v
Denk je aan mij
of aan de tijd van ons twee
Denk je aan mij
als je mijn idool op de radio hoort
Denk je aan mij
of gaat je leven zomaar voort
Denk je aan mij
als je voorbij mijn werk gaat
Denk je aan onze liefde
die schijnbaar toch niet overgaat