Wij stonden in de groep
Daar in die afgesloten kamer
Een dichte deur als synoniem voor veiligheid
Daar keken jullie mij aan
Die lieve blauwe ogen
Kijken vol steun, bewondering en eerlijkheid
Waar jullie stem dit bevestigde
De woorden en zinnen
Die naar buiten kwamen
Lieten luchtkussens opblazen
Zodat ik veilig vallen kon
En weer op kan staan
Als gevolg van durven te springen
De moed hebben om los te gaan
Jullie kijken mij aan
Laten mijn blik niet ontsnappen
Door spanningen bijna vergaan
Ik kan het bijna niet meer slikken
Vangt jullie vertrouwen mij op?
Geef mij dan het zetje
Ik weet dat alleen ik het kan flikken
Wij stonden in de groep
Samen vier man sterk te wezen
Daar in die afgesloten kamer
Waar een dichte deur de veiligheid schenkt
Daar werd ik vol vertouwen aangekeken,
Daar, hebben jullie mijn leven weer verlengd.