Het was maar een pizza
En nu is hij dood
Het was maar een pizza
Hij is niet eens meer rood
(Van de tomaat)
Oh Pizza Zallamandress
Waarom jij?
Oh Pizza Zallamandress
Waarom verliet je mij?
Het lijkt wel een droom
Nee een nachtmerrie
Alles gaat ineens heel sloom
Zonder jouw herrie
Ik mis je elke dag
Elke minuut
Elke seconde
Ik kan niet leven
In een wereld zonder jou
Een wereld zonder het kleven
Van de kaas aan jou tomaat, als touw
Het een na laatste wat ik je zeggen wil,
Wat had jij altijd veel moed
Het laatste wat ik je zeggen wil,
Pizza Zallamandress, het ga je goed