van heel ver of van dichtbij
vriendschap kan altijd bij mij
ook al zie ik je niet
of heb ik veel verdriet
je blijft in mijn hart
in een hoekje ,heel apart
laat de zon maar schijnen
en de wolken verdwijnen
ik blijf aan je denken
en je vriendschap schenken
***** from me to you ******
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx