Gaat U maar naar dat lokaal
Wij zullen U wegen meten scannen
Navelstarend strijken op uw eikel
Plasje voor het onderzoek
Ja U moet er maar aan wennen
Uw geslacht moet uit uw onderbroek
Die leggen wij onder de microscoop
Voor bacterin en virus onderzoek
Wat was uw naam nou toch al weer
Syfilis Schaamluis is mijn naam
Ik ga druipend door het leven
Niets is waar ik mij voor schaam
Gaat U maar naar dat lokaal
Wilt U zich geheel ontkleden
Voor viervoudige ontleding
Want u schedel moet gelicht
Wij zoeken minuscule D.N.A.
Dat gaan we met geluid sonar
met echoscoop en licht
Vervormen
Zodat U medisch voldoet aan onze normen
Steek U tong eens uit en zegt U A
Gaat U maar naar dat lokaal
Wij willen weten
U bent nog nuchter
Niet gegeten
Niet gedronken alleen water
Wij gaan nu uw bloeddruk meten
Maar dokter wat doet U nou
Ik zet uw scrotum in een vossenklem
En controleer uw typisch mannenstem
Wij maken van uw een uniek castraat
Zodat U voortaan hoger praat
Gaat U maar naar dat lokaal
Hamertje tikken op uw knien
Even voelen in uw milt en lever
Zucht eens diep
En houd U adem in
Heeft U het nog wel naar uw zin
Mogen wij even de code van uw pin
Past uw op dat U niet valt.
U mag geen alcohol
Alleen nog malt
Gaat U maar naar dat lokaal
Aagje Agis is mijn naam
Helaas uw ponsplaatje is verlopen
De dokter laat U op een trampoline lopen
Zweten op een computerfiets
Hartritmestoornis dat is toch iets
Heeft U verder nog wat klachten
U kunt nu gaan
U moet een maandje of wat wachten
Dan weten wij het resultaat
Patient loopt mank en duizelig op straat
Vossenklem nog tussen benen
Al zijn mannelijkheid verdwenen
Syphilia is nu haar nieuwe naam
Zij is nu een druiperig sopraan
Met een opengeklapte schedel
en een minirokje aan.