Ik wil het proeven
verste groenten
zout en peper voor de smaak
ik wil dat je het ervaard
Ik zal voor je koken
we dineren vanavond samen
de smaak over onze tongen
leer die vertalen
want mijn liefde voor jou
wil ik je voedden
en niet alleen dat, ik wou
ook dat ik het je kon laten
voelen
Proef
niet alleen het eten, de wijn
voel
hoe mijn lippen op die van jou willen zijn
Proef mijn liefde voor jou
de specerijen, niet voor niets
ik wil je smaak prikkellen, ik hou
ervan als je ergens van geniet
Ik wil voor je koken
ik wil met je delen
ik wil langs je lopen
je gezicht strelen
Proef
eet
voel
weet
Dat jij bent waarnaar ik verlang
voor jou sta ik in de keuken, uren lang.