als jij ooit nog met een mes afkomt,
een zecht dat je liever gehad had dat ik dood was,
wil ik wel weten,
hoe het zou zijn moest ik gewoon echt dood zijn!
als ik dood zou zijn
zou je me dan nog steets zo kwaat op iedereen zijn?
of zou je dan leren,
van mensen te houden,
een niet met n je mond te open,
een dingen te zeggen die je niet menen?
ja?
dan was ik ze beter niet meer!!!