"Berouw..."
Ik was vergeten hoe kwetsbaar ik ben
En ik ging dan ook kansloos ten onder
Voor mij was de liefde een wonder
Nu blijkt ze slechts een illusie
Jij was een meid naar mijn hart
Krachtig, lief, knap en erotisch
Berouw komt vaak na de emoties
Zo wil ik met jou nu geen ruzie
Ik wil je zo graag weer eens zien
Zonder die wroeging; Ellende
Al creëerden we samen een bende
Er moet nog iets zijn wat ons bindt
Ookal zijn dan de vlinders vervlogen
en deed jouw vertrek me veel pijn
Ik wil graag nog een vriend voor je zijn
Als jij daar ook vrede in vindt...