Een traan
Zoutig en nat
Loopt over mijn wang
Brand op zijn weg naar beneden
Laat mij voelen
Wat verdriet is
Voel het gemis
Van het leven
Laat mij weten wat liefde ook al weer is
Ik was vergeten
Hoe het voelt
Om de vreugde te voelen
Om speciaal te zijn
Om iemand te zijn
De traan
Laat mij zien
Dat ook ik het waard ben
Om te leven
Om van te houden
Om te bestaan