meid,
het is voor de eeuwigheid
en ik wil jou echt nooit kwijd
ik kan niet zonder jou leven
daarom dat ik dit heb geschreven
wij gaan nog vaak afspreken in de grote vakantie
omdat ik je ernaa misschien nooit meer zie
maar ik zal jou echt nooit vergeten
en ik wil dat je dat zal weten
gij die mij altijd opfleurt
het maakt ni uit wat er gebeurt
iedereen wilt jou vriendin zijn
en nee dat is echt geen schijn
weet dat je tegen mij alles mag vertellen
en veel vragen mag stellen
ik ga jou nooit vergeten
en wou je dat met dit gedicht laten weten
nathalie
je betekent echt veel voor mij