Dinsdagnacht.
Dinsdagnacht half drie,
me deur staat al op een kier.
Zag je al stoppen voor de deur,
mijn hart staat weer in vuur.
wacht tot je binnen stapt,
en de tijd weer even stopt.
Je komt binnen en geef me een kus,
even ben ik wee gerust.
Verlang naar jou,
verlang naar je lippen.
Je maakt me wild,
jij bent het enige wat ik wil.
Je kijkt me aan,
en zie een traan.
Je zegt het mag best,
het is moeilijk.
Je houdt me stevig vast,
dat geeft me weer even kracht.
We delen nog één keer,
de passie die nog in ons leeft.
We verlangen nog steeds naar elkaar,
dus waarom moet ik je laten gaan.
Maar nu nog even niet,
nu zal ik nog even genieten.
Kijk je nog een keer aan,
en pak je nog even stevig vast.
Nog een kusje de laatste,
en dan moet ik je laten gaan.