Werk, school en veel vrijetijdsstress,
niet in uren of dagen, eerder in weken.
Je slaat je er doorheen, meestal met een lach,
al wordt er af en toe minder vrolijk gekeken.
Maar dat neem ik je niet kwalijk,
dat verdwijnt later ook wel weer, geheid,
Want je bent een opgewekte, spontane meid,
Iemand die heel goed weet wat ze wil,
daar hoef je niet achteraan.
Als je het één keer in je hoofd hebt,
dan wil je er helemaal vol voor gaan.
Soms zie je het even niet meer zo zitten,
reageer je anders dan hoe ik je vooral ken.
Als je dan maar heel goed onthoudt,
dat ik er óók dan voor je ben!
Want ik vind je in vele opzichten een geweldige vrouw,
vandaar dat ik zoveel van je hou.
En als je een keer een schouder nodig hebt,
of anderszins niet zo vrolijk bent.
Kom dan gewoon maar naar me toe,
want ook daarvoor ben ik je vent.
Wat je aanpakt doe je goed,
ik ben trots op hoe jij dat allemaal doet!
Ik vind je een topper!
-X-
Erik