Ik sta op de spoorwegbrug
en kijk naar benee
ik denk diep na
en zeg dan tog nee nee.
Ik sta op de spoorwegbrug
en kijk naar de trein
zou dat mijn ticket
uit deze hel kunnen zijn?
Ik sta op de spoorwegbrug
en denk aan mijn familie
ze hebben me nu nog
maar ze wilden me nie!
Ik sta op de spoorwegbrug
en denk aan mijn vriend
ik doe hem veel pijn
en dat heeft hij niet verdiend!
Ik sta op de spoorwegbrug
en denk aan mijn maten
ik wil ze niet lastig vallen
ze moeten me gewoon los laten...
Ik sta op de spoorwegbrug
en kijk nog eens goed
ik durf niet te springen
zelfs dan niet, als het echt moet.