Soms zit het je wel eens tegen,
weet je niet hoe je verder moet gaan.
Dan is het tijd om rond te kijken,
dan de blik vooruit en er tegenaan!
En al gaat het niet altijd zoals je hoopt,
denk niet; wàt een pech!
Want hoe je route vanaf hier ook loopt,
waar een wil is, is een weg!
Je wilt het anders, zoals het nu gaat lijkt het niet goed.
Maar je baalt er echt niet van.
Want als het niet kan zoals het moet,
dan moet het maar zoals het kan!