Het moet anders
Ze snappen het niet,
Ze zien niet mijn verdriet,
Ze weten niet wat ik voel,
Ze zien ook niet wat ik voel,
De dagen zijn zo raar,
En met het gezeik ben ik klaar,
Ik wil niet meer in angst en stres leven,
Ik wil dat mensen mij kunnen vergeven,
Normaal met elkaar omgaan,
Gewoon een leuk bestaan,
Maar helaas alles gaat toch wel weer fout,
Ik heb het helemaal gehad en ben pas 16 jaar oud,
Ik zie het niet meer zitten niet hoe het nu gaat,
En zo op de 1 of de andere dag is het al te laat,
Als nu alles niet rust en alles mij niet spaart,
En niks meer in mijn leven op klaart,
Hou ik het voor gezien,
Want zo verder leven is echt niet wat ik verdien,
Ik bedoel alles zo goed voor iedereen,
En toch vinden ze mij maar gemeen,
Ik wil niemand pijn doen ik wil niet verkeert zijn,
Maar niemand geeft mij de kans het doet me pijn..
xx