Er zijn zoveel dingen die me storen.
Onderandere mijn beste vriendin die niks meer laat horen.
Als ik daarover begin na te denken weet ik met mezelf geen blijf.
Want dan kruipt de eenzaamheid even in mijn lijf.
Gelukkig ben jij iemand waar ik altijd op steunen kan.
Een gesprek met jou, daar word ik altijd weer even beter van.
Ik ben blij dat ik jou nog altijd kan vertrouwen.
Op jou kan ik na al die tijd nog steeds bouwen.
Ik heb je ooit verteld dat ik speciale vriendschap voor je voelde.
Jij wist meteen wat ik daarmee bedoelde.
Dat ik mijn gevoel ooit heb bekend, bezorgt me nog steeds geen spijt.
Als het van mij afhangt, raak je me nooit meer kwijt.