morgen als je weg bent,
ga ik weg,
je zult het nooit meer kunnen slaan,
morgen ga je werken
laat geen vrinden van je komen,
kan ik niet weg?
morgen is het de dag,
dan zet ik het op het lopen,
eens zonder blauwe plekken!
morgen ga ik weg,
dood van verdriet,
omdat ik door alles geen niet meer weet of ik van je hou!