vader toch,
Als klein kind was het al niet leuk,
Ik lag bijna nooit in een deuk,
Want toen was er al ruzie en gezeik,
Mensen hoorde hun al in de wijk,
En wisten dat wij het waren,
Mijn vader dacht het altijd even te klaren,
Een klap hier een schop daar,
Ik zag hem altijd aan als gevaar,
Ik huilde om wat hij deed,
En niet omdat hij mijn huid versleet,
Nee het deed me niks die pijn,
Ik wilde alleen dat hij niet meer zo zal zijn.
xx