Meisje, kom hier
Laat me je tranen drogen
Jou hebt zo gekozen, je hebt toch niet gelogen?
Denk dan aan die tijden die wie ‘s nachts doorbrachten
Met al die tijden die ons glimlach weer brachten.
Meisje kom hier.
Vergeet die tranen en normen
Positief in het leven, nooit tot je door gedrongen.
Helaas heeft het zo moeten blijken
Wij 2en voor niets al die tijden voor bereidde