Zo'n schoonheid in mijn armen
Zo'm lieve meid die van mij houd
Zo'n knappe meid die om mij geeft
Ze is zo mooi
Ze is zo lief
Ze is zo knap
Ze is gewoon een engel
Her liefst was k elk moment bij haar
Het liefst zo k elke minuut met haar delen
K hoop dat k der nooit meer kwijt raak
Want zij is mij alles, echt alles
Lieverd k wil je nooit meer kwijt!