Een traploper is een heel vreemd ding
Het trapt niet en het loopt niet.
Het looptrapt ook niet
Geen loper die daar intrapt
Loopt naar boven of beneden
Met koperen roetjes tussen benen
Maar laten die krengen los
Val je met je kop van drie hoog naar beneden
Dan hoef je nooit meer trap te lopen
Je ziel is dan een antilope
Die nooit meer trapt en niet kan lopen