Nog vier weken en dan vrij!
Yes! ik ben nu al zoo blij!
Na de vakantie een nieuwe klas!
Dus ook een nieuwe boeken tas!
Eerst nog schoolreisje, musical en kamp!
Ohja, en ook krijg ik een nieuwe lamp!
Een nieuwe agenda en nieuwe schriften!
Waar ik onder de les in ga dichten!
Zo prettig, stoer, leuk en fijn!
kon dat gevoel maar altijf zo zijn!
doei iedereen\allemaal van groep acht!
Ik hoop dat elk van ons daar lacht!