Drank gebruik
Jij maakt ons leven tot een hel
Begrijp je dat eigenlijk wel
Volgens mij blijk jij dat niet te begrijpen
Want je blijf maar naar de fles grijpen
Met iedere tegenslag drink je meer
Op zo’n dag ga jij flink te keer
Je ziet het leven niet meer zitten
Als je kind bij een ander blijft pitten
Steeds met drank op ga je alles dwarsbomen
Dan wil toch niemand je meer tegen komen
Mensen die van je houden blijf je maar weg douwen
Met jou kan men echt geen leven gaan opbouwen
Ik heb veel van jou getolereerd
Ik heb alles al wel geprobeerd
Jou kan ik mijn liefde niet meer geven
Ik wil rust, liefde en veiligheid in mijn leven
Rust, liefde en veiligheid kan jij niemand geven
Als jij meer en meer je liefde aan de fles blijft geven
Mijn liefde voor jou is omgekeerd
Heb je van al die keren niet geleerd
Zonder drank op ben je zo’n lieve man
Maar weet dat ik er niet meer tegen kan
Ik kies nu voor een gelukkig en gezond leven
Want ik weet dat jij mij dat geluk niet kan geven
Het gaat je goed meneer uit Nijkerk beste G
Je sijpelt voorgoed uit me leven tabee