De gedachte dat jij me bedrogen zou hebben,
deed oneindig veel pijn!!
ik was verstikt in een tunnel van webben.
Omdat jij niet meer de mijne zou zijn!!
De woorden uit jouw mond,
gaven me een gerust gevoel,
totdat ze voor je stond.
en jij deed vriendelijk, weet je nu wat ik bedoel?
Mijn hart weer kapot,
alleen en vol pijn.
en nu voel jij je rot,
omdat ik niet meer de jouwe zou zijn!!