lieve oma,
mooie en slechte tijden,
daar moeten veel mensen onder lijden.
4 jaar gelden liet oma zien,
hoe je daar door heen moet komen,
daardoor had oma een grote verantwoordelijkheid opzich genomen.
Moed, kracht en sterkt zijn,
dat zagen we,
ondanks oma's eigen verdriet en pijn.
Ondanks alles,
zie ik bij oma nooit een traan,
terwijl ik ze soms op de vrijloop laat gaan.
Ja dat is nog steeds verdriet van toen,
vanbinnen zit die verdriet,
wat de buitenwereld niet ziet.
Lieve oma,
weet dat ik heel veel van je hou,
ik heb veel respect voor jou!
Heel veel liefs!