hier zit ik dan
te wenen en te denken.
Je houd me sterk in de ban
geen momenten zullen die gedachten van me wenken
hier zit ik dan
te kijken en te staren
want ik weet dat het niet kan
die gedachten moet ik laten varen
hier zit ik dan
helemaal alleen, zonder jou
met de gedachten dat ik van je hou
en hier zit ik dan
door jou in de ban
en dat is nu juist hetgeen dat nu niet kan