Waar de hoorn schalt
en mij ten strijde roept
men halt
Nu mijn hopeloze gevoel nog altijd
Zoekt
Ijdele woorden die verbleken
Die hopelozen trachten te verstaan
en de hogeren die toch nog om begrip smeken
Zelfs met al hun glorie,
Pracht en praal
De verwachting van een leven
vol smart en medeleven
Functies, die mij
als kind al deden beven
en toch
Is dood al moeilijk te verstaan