Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Sacrifice Me
"Sacrifice Me"
Copyright (c) 2009.06.28 by Werner Domroese
I have sacrificed too much
Devoted everything to you in vain
In the end all you left me with is sorrow
I don't want to be in touch
For you cause me too much pain
If only I could skip tomorrow
Let go of the heart you stole from me
Go away
You have already murdered me
Sacrificed a piece of my broken heart day by day
Please set my soulbound spirit free
For I don't want to want you
Or Love you
Anymore
Sacrifice me
Once more
Over dit gedicht
Auteur:
Werner Domroese
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
28 juni 2009
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Bedrog]
[Kwaad]