Liefde, is dat nou alles wat iemand nodig heeft?
Is dat alles waardoor je gelukkig leeft?
Liefde geeft ook pijn, verdriet en spijt,
omdat iemand eerst zegt 'voor altijd'.
Maar je dan verlaat, zonder echte reden.
Helemaal alleen laat, met een heel verleden.
Ik geloof er niet meer in,
in liefde, wat heeft het voor zin?
Je bent even gelukkig, vaak maar kort.
Wachtend tot je weer in elkaar stort.
Omdat hij je toch weer verlaat.
Je ontloopt, en niet meer met je praat.
Het is iets wat nergens op slaat.
Even geeft hij je liefde, heel veel geluk.
Maar daarna maakt hij je hartje stuk.
Wat je overhoud is verdriet en pijn,
omdat je niet meer samen kan zijn...