Ik voel me nu zo rot
Het gaat niet goed
Vandaag gepraat over mezelf
en dat was niet gemakkelijk
Alles kwam weer boven
Morgen moet ik naar de dokter
Dan moet ik weer alles gaan vertellen
Waar ik totaal geen zin in heb
Mijn moeder weet van niks
Dat wil ik graag zo houden
Ik denk dat ze het niet begrijpt....