Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Adieu
Jaren lang me ingehouden
van woede en verdriet.
Jaren lang niks kunnen zeggen
Steeds weer hetzelfde lied.
Het lied zonder woorden
Maar met mimiek en geluid
Hoever heb ik het laten komen.
Ben er zo door misbruikt.
Nu heb ik leren zingen.
Laat mijn hart nu eindelijk vrij
Laat me door niets meer bedwingen.
En de muziek klinkt in mij.
Jij hebt mij die kans gegeven
Wat jij mij nooit hebt gegund.
Door de fout die jij nu maakte
Had ik het anders nooit gekund.
Bedankt voor de fouten
Die jij zo goed kon maken.
Want daardoor kan het muziek.
Mijn hart weer raken.
Adieu mijn alter-ego
Het ga je goed.
Mij kom je niet meer tegen
Dit was mijn laatste groet.
Reacties op dit gedicht
veldmuisje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Zondag, juli 05, 2009 20:34
zeer goed weergeven
Over dit gedicht
Auteur:
veldmuisje
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
29 juni 2009
Thema's:
[JIJ]