Jij werd geboren met een glimlach
dat was het eerste wat ik zag
je was gelukkig helemaal compleet
en ik pakte je nog extra beet
Toen wist ik nog niet wat er werkelijk was
dat hoorde ik na enkele uren pas
De arts heeft toen met ons een gesprek gevoerd
we waren toen tot het uiterste geroerd
Toen werd onze liefde nog extra versterkt
en hebben we dit samen verwerkt
Je groeide op tot een prachtige meid
en toen kwam er een tijd
dat je zelfstandig wilde gaan werken,
nou dat hebben wij kunnen merken
je ging naar een sociale werkplek
en dit was voor jou echt te gek
je verdient nu zelfs een aardige zakcent
en je blijft wie je bent
Ja meisje, je komt er wel
en als er iets is trek je maar aan de bel
Je bent en blijft onze zonneschijn
we zullen er altijd voor je zijn.