Hemelsblauwe zee
____________________
Ik weet niet hoe te beginnen
De wolkjes brengen me te hoog
Ik raak niet uit m'n zinnen
En zie alle kleuren van de regenboog
Je laat me zweven door m'n dromen
Door een eindeloos diep rood
Ik wil niet meer naar beneden komen
Dan ga ik vast dood
Je ogen doen me vallen
Verdrinken in die
hemelsblauwe zee
Ik loop over de wallen
Naar de hemel, ga je mee?
Je laat me zweven door m'n dromen
Door een eindeloos diep rood
Ik wil nooit meer naar beneden komen
Want dan ga ik vast dood...
Voor Nils die zich, zoals iedereen, niet in mij
interesseert...