04-06-09
Buiten is het stil.
Vogels beginnen weer te fluiten.
Het wordt langzaam licht.
De eerste mensen gaan
naar hun werk.
Het is kwart over 4
Ik loop buiten.
Kan niet slapen
Voel me onrustig
en moet weg.
Ik zit bij het water.
Bijna 5 uur.
haasjes lopen voorbij
vogels fluiten
een zwaan op het water.
Allemaal zonder zorgen
Vrij van alles.
Vrij kunnen vliegen.
Vrij kunnen lopen, rennen
Zonder zich ergens druk
over hoeven te maken.
Kon ik dat ook maar.
Vliegen als een vogel
Ver weg van hier.
De rust op zoeken.
Geen zorgen,
geen problemen meer.
Het is kwart over 5.
Ik kom terug
in de werkelijkheid.
Ik ben niet vrij.
Zit gevangen in
dit leven.
Ik moet terug.
Ik kan hier niet blijven.
Hier wordt ik niet vrij van.
Ik blijf gevangen.
Ik loop terug naar huis.
Het is drukker op straat.
Auto's rijden weer.
Het is helemaal licht.
Het is 6uur
Ik ga mijn bed in.